صنایع غذایی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، ضدمیکروبی ومدل¬سازی ایزوترم جذب فیلم نانوبیوکامپوزیتی نشاسته تاپیوکا/ ژلاتین گاوی/ نانومیله اکسیدروی

دسته بندی: صنایع غذایی
1315 بازدید

هدف از این مطالعه بررسی اثر نانومیله اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، ضدمیکروبی و نمودار جذب تعادلی روی فیلم­های نشاسته تاپیوکا/ ژلاتین گاوی می­باشد. در این کار پژوهشی فیلم­های نشاسته تاپیوکا/ ژلاتین گاوی به همراه نانومیله اکسید روی در غلظت­های 0، 5/0%، 2%و5/3% با استفاده از روش کاستینگ (Solvent Casting) تهیه شد. کلیه خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و عبوردهی نسبت به بخار آب به روش استاندارد ملی امریکا انجام شد. مدل­های جذب تعادلی چند جمله­ای(مرتبه ششم) و مدل 3 پارامتری جذب تعادلیGAB در داده­های تجربی براز شد. آزمون مکانیکی نانوبیوکامپوزیت فیلم­های نشاسته تاپیوکا/ ژلاتین گاوی / نانومیله­ اکسید روی، افزایش استحکام کششی، کاهش درصد کشیدگی را به دلیل افزایش غلظت نانوذرات نشان داد. خواص فیزیکوشیمیایی از قبیل میزان جذب آب، حلالیت در آب، نفوذپذیری به بخار آب، با افزایش میزان نانوذرات کاهش معنی­داری (p<0.05) را نشان داد. همچنین نانومیله­ اکسید روی اشعه UV را جذب می­کرد. نمودارهای FTIRنشان داد که تعاملات انجامشده تماماً فیزیکی بوده و واکنش­های شیمیایی رخ نداده است. با بررسی ایزوترم­های جذب نانوبیوکامپوزیت حاصل، مشخص شد که مقدار رطوبت آب تک لایه کاهش یافته و نمودار به سمت پایین جابه­جا شده است و این حاکی از آن است که نانومیله های اکسید روی، توانایی آب­گریز کردن فیلم را دارند. به طور کلی با توجه به بررسی­های انجام شده، فیلم­های خوراکی حاوی نانومیله­های اکسید روی قابلیت به کارگیری به عنوان بسته­بندی فعال در صنایع غذایی را دارا می­باشند.

 

واژگان کلیدی: ایزوترم جذب، بیونانوکامپوزیت، فعالیت ضدمیکروبی، نانومیله اکسید روی، نشاسته تاپیوکا

 

 150صفحه فایل ورد (Word) فونت 14 منابع دارد  قیمت 17000 تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید


بررسی امکان تولید ماست پروبیوتیک غنی شده با پودر مالت

دسته بندی: صنایع غذایی
1528 بازدید

ماست يک محصول شيري تخمير شده نيمه جامد است که در اثر فعالیت ميکروارگانيسم‌‌هاي آغازگر در شیر بوجود مي‌آيد. با توجه به این مطلب که بالغ بر 60% از کل مصرف سرانه شیر ایران را محصولات تخمیری تشکیل می‌دهند این نیاز احساس می‌شود که روش‌‌های مختلفی برای بهبود طعم، بالا بردن ارزش تغذیه‌ای و نوآوری در شکل ظاهری برای جلب رضایت مصرف کننده بکار برده شود. با توجه به خواص تغذیه‌ای-رژیمی و دارویی (پیشگیری کننده و درمانی) پروبیوتیک‌ها در سال‌های اخیر اهمیت، مقبولیت و مصرف آن‌ها به صورت فرآورده‌های غذایی، کپسول‌ها و قرص‌ها در بسیاری از کشورهای جهان افزایش چشمگیر یافته است. پودر مالت نیز فراورده‌ای با ارزش تغذیه‌ای بالاست كه از دانه‌ي جوي جوانه زده به دست مي‌آيد. در اين فرآيند، جوي مخصوص مالت سازي تحت شرايط مناسب جوانه زده و بعد از مدت زمان مشخصي آن را خشك می‌کنند و از آن پودر تهیه مي‌كنند. پودر مالت به علت دارا بودن قدرت دياستيك و ويژگي‌هاي آنزيمي بالا، سرشار بودن از قندهاي قابل تخمير با قابليت تجزيه و جذب سريع، عطر و طعم و قدرت طعم دهندگي آن و نيز ارزش تغذيه‌اي بالا موارد استفاده زیادی دارد.با توجه به کمبود مواد غذایی با ارزش تغذیه‌ای بالا و سوء تغذیه در جامعه، لازم است تا مواد غذایی تولیدی تا حد امکان به صورت غنی شده و کامل به جامعه عرضه گردد. لذا با تلفیق این سه ماده غذایی با ارزش، در نهایت با استفاده از مایه ماست پروبیوتیک (ABY-10)ساخت شرکت هازن[1] که بصورت DVS استفاده می‌شد، قادر به تولید ماستی شدیم که در عین داشتن باکتری‌های پروبیوتیک، غنی شده با پودر مالت با ارزش تغذیه‌ای بالا به عنوان پری بیوتیک و طعم دهنده، ویسکوزیته بالاتر با چربی پایین تر و آب انداختگی کمتر، رنگی متفاوت، ماده خشک و فیبر بالاتر و بافتی بهتر باشد.

کلمات کلیدی: ماست، پروبيوتيك، پري بيوتيك، پودر مالت، جو

 

 

 85صفحه فایل ورد (Word) فونت 14 منابع دارد+عکس  قیمت 19000 تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید


استفاده از عصاره برگ زیتون به جای آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده های سنتزی در سس مایونز و ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول در طول انبارداری

دسته بندی: صنایع غذایی
1322 بازدید

در سال‌هاي اخير عصاره‌هاي گياهي به‌عنوان عوامل ضدميکروبي و انتی اکسیدانی مورد استفاده قرار گرفته‌اند. يکي از اين عصاره‌ها، عصاره برگ زيتون بوده که به‌دليل وجود ترکيب‌های فنولي برابر نتایج برخی پژوهش ها دارای اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی می باشد. در اين تحقيق خاصيت ضد ميکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و امکان کاربرد آن در سس مايونز به عنوان يک ماده نگهدارنده طبيعی بجای نگهدارنده های شیمیایی سنتزی مورد بررسی قرار گرفت. عصاره به روش مایکرویو استخراج با امواج مايكروويو از پودر برگ زیتون پس از حل شدن در حلال (متانول) استخراج و با دستگاه روتاری خالص سازی شد و با سه نسبت 20 ، 30 و 40 درصد صمغ عربی اینکپسوله گردید و در سه غلظت صفر، ppm750 و ppm1500 به سس مایونز فرموله شده بصورت اینکپسوله اضافه و سس های مایونز در سه دمای 5 ، 24 و 44 درجه سانتیگراد نگهداری شد. در پایان هر هفته آزمایشات شیمیایی اسیدیته و pH ، و میزان درصد نابودگری رادیکال DPPH ، میزان محتوی ترکیبات فنولی کل و آزمایشات میکروبی شامل شمارش سالمونلا، اشرشیاکلی، باکتری های اسید لاکتیک، کپک و مخمر روی هر نمونه با سه تکرار صورت گرفت. آزمایشات نشان داد بیشترین تغییرات اسیدیته و pH مربوط به نمونه های فاقد عصاره برگ زیتون (نمونه 13) بوده و در بین این نمونه ها نمونه های نگهداری در دمای های بالاتر (44 درجه سانتیگراد) بوده است و نمونه های حاوی عصاره تغییرات تغییرات اسیدیته و pH محسوسی نداشته اند. در خصوص میزان ترکیبات فنولی کل و درصد نابودگری رادیکال DPPH، نمونه های اینکپسوله شده با غلظت کمتر صمغ و نگهداری شده در دماهای کمتر دارای بیشترین میزان ترکیبات فنولی کل و درصد نابودگری رادیکال DPPH بودند. نمونه شماره 11 بعلت استفاده از بیشترین درصد عصاره برگ زیتون (ppm1500)، کمترین درصد صمغ بکار رفته در اینکپسوله کردن (20 درصد) و نگهداری در دمای 5 درجه سانتیگراد بیشترین میزان را در این خصوص به خود اختصاص داده است.نتایج آنالیز های میکروبی نشان می دهد بیشترین آلودگی میکروبی در طول مدت نگهداری مربوط به باکتری های سالمونلا و اشرشیا کلی و کمترین مربوط به باکتری های اسید لاکتیک و کپک و مخمر بوده است و بیشترین الودگی میکروبی در نمونه های فاقد عصاره برگ زیتون بویژه نمونه های نگهداری شده در دمای 44 درجه سانتیگراد بوده که این موضوع بعلت افزایش pHو آماده شدن شرایط رشد میکروارگانیسم ها در دماهای بالاتر می باشد.

 

کلید واژه: عصاره برگ زیتون، سس مایونز، ترکیبات فنولی، آلودگی میکروبی.

 

 66صفحه فایل ورد (Word) فونت 14 منابع دارد  قیمت 18000 تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید


تكنولوژی روغن

دسته بندی: صنایع غذایی
2456 بازدید

تكنولوژی روغن

روغنها :چربیها یكی ازعوامل تشكیل دهنده حیات حیوانی وگیاهی می باشند .دربدن حیوانات دریایی وخشكی مقداری چربی به عنوان ذخیره انرژی وجود دارد ودرهردانه وهسته گیاه مقدار چربی برای مرحله روئیدن  روئیدن ذخیره شده است .بنابراین می توان گفت كه درهمه موجودات زنده چربی وجود دارد ولی دراین گزارش مطالبی مورد بحث وبررسی قرار میگیرد كه روغن وچربی را نه فقط ازاین حیث بلكه به عنوان یك منبع انرژی كه دارای ارزش تجارتی است وموضوع یكی از صنایع مهم كشوریعنی صنعت روغن نباتی ازجمله صنایع مادر واستراتژیك درهركشوراست كه اهمیت آن برهیچكس پوشیده نیست لذا بردانشجویان عزیزاست كه درجهت سازندگی كشورعنایت ویژه ای نسبت به این گزارش داشته باشند.

 

56صفحه فونت 14 فایل ورد  قیمت:3500تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید

 اگر مطلب مورد نظر خود را در این سایت پیدا نکردید میتوانید از قسمت سفارش پروژه جدید کار تحقیقی خود را به ما سفارش دهید

 

 

 


گاماروس دریای خزر بر جوجه های گوشتی

دسته بندی: صنایع غذایی
2425 بازدید

گاماروس دریای خزر بر جوجه های گوشتی

صنایع غذایی

فهرست مطالب این تحقیق را می توانید از اینجا دانلود کنید

دانلود
( تعداد دانلود: 21)

 

 

 

 

86صفحه فونت 14 فایل پی دی اف  فرمت: پایان نامه
 
عکس و نمودار و منابع فارسی و لاتین دارد قیمت:16000تومان

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید

 اگر مطلب مورد نظر خود را در این سایت پیدا نکردید میتوانید از قسمت سفارش پروژه جدید کار تحقیقی خود را به ما سفارش دهید

 

 


شبیه سازی رشد و عملكرد برخی ژنوتیپ های سویا

دسته بندی: صنایع غذایی
1298 بازدید

شبيه سازي رشد و  عملكرد  برخي ژنوتيپ هاي  سويا (Glycine max L.) با استفاده از  مدل CROPGRO-Soybean

 

در واپسین سال های قرن بیستم شاید بتوان سویا را منبع اساسی و عمده پروتئین مصرفی و مردمان قرن آینده خواند. امروزه سویا به عنوان یک کالای استراتژیک نه تنها پاسخگوی مصارف غذایی متنوع و متعدد در زنجیره غذایی است، بلکه مصارف صنعتی فراوانی نیز دارد. گفته ها و مطالبی که در آثار ادبی آمده گویای این واقعیت است که سویا یا لوبیای روغنی از نباتات قدیمی و بومی آسیاست که در سال 2838 قبل از میلاد در نواحی شمال شرقی چین شناسایی و کشت آن مرسوم شد. همچنین سویا یکی از پنج دانه مقدس (برنج، گندم، جو، ارزن و سویا) محسوب می شده است. تاریخچه زراعت سویا دارای سه مرحله است. مرحله اول با کشت آن توسط مردم قدیم چین شروع شد، مرحله دوم در دهه دوم قرن بیستم هنگامی که سویا به صورت یکی از صادرات مهم آسیای شرقی درآمد آغاز گردید و مرحله سوم از حدود سی سال پیش با ابداع روش های مدرن کاشت، داشت و برداشت سویا شروع شد

 

198صفحه فونت 16 فایل ورد منابع دارد فرمت: تحقیق قیمت:11000تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید

 اگر مطلب مورد نظر خود را در این سایت پیدا نکردید میتوانید از قسمت سفارش پروژه جدید کار تحقیقی خود را به ما سفارش دهید

 

 


سردخانه ها و اتاق های انجماد

2937 بازدید

سردخانه ها و اتاق های انجماد

سردخانه ها و اتاقهاي انجماد به طور معمول براي نگهداري واكسنها در سطح ملي يا تقريباً ملي براي طول زمان چندين ماه استفاده مي شود. اگر سردخانه يا اتاق انجمادي قادر به كار نباشد، خدمات مصونيت سازي (ايمن سازي) تمام كشور ممكن است در خطر قرار بگيرند. بنابراين تجهيزات بايد تا بالاترين استانداردهاي در دسترس، مشخص شده، نصب شده و نگاهداري شود.

اين سند، مشخصات براي واحدهاي اوليه و به اندازه كافي بزرگ با ظرفيت در حدود 40 متر مربع را به صورت مختصر ارائه مي كند. (اين مشخصات) اتاقهاي انجمادي كه به طور قابل توجهي بزرگتر هستند فقط بايد با مشورت با يك متخصص سرمايش تعيين مشخصات شوند.

 

41صفحه فونت 14 فایل ورد  فرمت: تحقیق قیمت:3500تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید

 اگر مطلب مورد نظر خود را در این سایت پیدا نکردید میتوانید از قسمت سفارش پروژه جدید کار تحقیقی خود را به ما سفارش دهید

 

 


فرآوری آبزیان (تن ماهی)

دسته بندی: صنایع غذایی
2658 بازدید

بر اساس آماری که از سوی فائو منتشر شده سالانه 146 میلیون تن ماهی در جهان تولید می شود که سهم ایران از این تولید در سال ،1384 ،52 هزار تن بوده است .با توجه به ارزش غذایی بالای ماهی،
تمامی کشورها به نوعی سعی بر ترویج و توسعه مصرف آبزیان در بین شهروندان خود دارند و به غیر از چند کشور،اغلب کشورهای دنیا جزء وارد کنندگان ماهی به شمار می روند.
از آنجائیکه ذخایر آبزیان در جهان رو به اتمام است. برای تأمین این ماده مغزی به روشهای مختلفی از جمله پرورش ماهی روی آورده شده است.هر چند که انسانها از گذشته های دور نیز به پرورش ماهی اقدام می کردند ولی چینی ها به عنوان نخستین پرورش دهندگان ماهی از 2 هزار سال قبل از میلاد بچه ماهی را از رودخانه صید کرده و پرورش می دادند.این فعالیت در ایران نیز از سال 1350 شروع شده است که استان گیلان اولین مرکز پرورش ماهی در آن زمان را راه اندازی کرده بود. از آن زمان تحولات چشم گیری در عرصه تولید ماهی در کشور صورت گرفته است،ولی آنچه که تاکنون عنوان می شود،اقدامات مطلوبی است که در جهت افزایش مصرف آبزیان در کشور صورت نگرفته است،

 

135 صفحه فایل ورد (Word) فونت 14 منابع دارد قیمت 9000 تومان 

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید 

 اگر مطلب مورد نظر خود را در این سایت پیدا نکردید میتوانید از قسمت سفارش پروژه جدید کار تحقیقی خود را به ما سفارش دهید


وضعیت صنعت شیر در کشور

دسته بندی: صنایع غذایی
2587 بازدید

پایان نامه وضعیت صنعت شیر در کشور 

تاریخچه صنعت شیر در ایران

شیر از دیر باز در برنامه غذایی مردم ملل مختلف جهان جایگاه ویژه ای داشته است. گاو شیری در حدود 6 هزار سال پیش اهلی شده است. شیر حیوانات در آغاز دوران اهلیکردن به عنوان غذا استفاده شده است. گوسفند و بز در بین سالهای 9000 تا 8000 سال (قم)در خاورمیانه اهلی شدند. در حدود 7000 سال احشام در نقاطی از آفریقا و ترکیه به صورت گله در آمدند. همچنین شیر در عصر حجر در انگلستان و ایرلند استفاده شده است. صنعت گله داری ابتدا در نواحی جنوب غربی آسیا متداول گشت و پس از آن این عادت به سایر کشورها نیز سرایت نمود. رشد دامداری به منظور تامین شیر و فراورده های لبنی، در مراحل ابتدایی در مناطقی گسترش یافت که علوفه سبز به میزان کافی در ان مناطق یافت می شد.

اولین نژاد دام های شیری در ایران در زمان جنگ جهانی دوم در سال( 1319 ه.ش) از فرانسه خریداری و تحویل موسسه حیدرآباد گردید و حدود 10 سال بعد برای احداث اولین دامداری های صنعتی اقداماتی انجام شد.

اولین کارگاه لبنیات سازی در سال 1336 با نام آستارا، در خیابان فردوسی تهران گشایش یافت که تولیدات آن شیرهای بطری با درب چوبی بود.

در اواخر سال 1327 یا اوایل سال 1328 کارخانه نسبتا مدرنی در جوادیه تهران احداث شد که در واقع نخستین موسسه ای بود که صنعت مدرن شیر را در ایران پایه گذاری کرد . این کارخانه که آلفا نامیده می شد کار خود را با دریافت روزانه 5 تن شیر خام و تبدیل آن به انواع محصولات لبنی آغار کرد . این کارخانه دارای دستگاه های خامه گیر ، پاستوریزاتور و بطری پرکنی بوده و موفقیت زیادی در عرضه شیر بهداشتی بدست آورد . دستگاه بطری شویی کارخانه آلفا یک دستگاه ساده و نیمه خودکار بوده که با دارا بودن مخازن محلول شسنشو و برس های موتوری برای شستشوی داخل و خارج بطری ، امکان شستن بطری را به کمک دست کارگر و ماشین فراهم می ساخت . با این روش بطریها ی شیر پس از شستشو و آب کشی بوسیله کارگر و ماشین در آب کلردار قرار می گرفت و سپس برای پر شدن آماده می گردید . مدت فعالیت واحد مذکور 10 سال و حداکثرظرفیت آن به 15 تن در روز رسید که در سال 1338 بعلت ورشکستگی تعطیل شد .

 

 

120 صفحه فایل ورد فونت 14 منابع دارد  قیمت:14000 تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید 

انجام کلیه کارهای تحقیقاتی و پایان نامه صنایع غذایی در کوتاهترین زمان با موضوعات خاص شما. منتظر تماس شما هستیم

از ساعت 11 الی 19 روزهای کاری0216647969

 

 

 

 


بسته بندی مواد غذایی

دسته بندی: صنایع غذایی
2536 بازدید

بسته بندی مواد غذایی

چکيده

با توجه به اهميت بسته بندي در کاهش فساد مواد غذائي و تاثير آن بر روي فروش محصول ، توجه به جنبه هاي مختلف آن بسيار ضروري است پلاستيکها طيف گسترده اي از موادي هستند که در سالهاي اخير استفاده روز افزوني از آنها جهت بسته بندي مواد غذائي صورت مي گيرد .

يکي از مسائلي که در استفاده از مواد بسته بندي بايد مورد توجه واقع شود امکان هر گونه واکنش بين ماده بسته بندي و ماده محتوي آن و انتقال مواد ميان آنها ميباشد .

مهاجرت به عنوان انتقال مواد از ماده بسته بندي به ماده درون آن تعريف ميشود مهاجرت از دو جنبه مهارجت کلي و مهاجرت ويژه بررسي ميشود تحقيق حاضر تلاشي است براي بررسي مهاجرت مواد از بسته بندي هاي پلاستيکي تک لايه به مواد غذائي درون آنها .

برنامه ريزي تحقيق شامل هر دو جنبه مهاجرت کلي و ويژه ميباشد .

در بخش مهاجرت کلي ، تعدادي از پلاستيک هاي تک لايه رايج در بسته بندي مواد غذائي از جمله فيلم هاي که در شرکت هاي مختلفي توليد شده بودند ، به عنوان نمونه هاي آزمايشي انتخاب و با استفاده از روشهاي استاندارد تحت آزمون مهاجرت کلي قرار گرفتند نتايج حاصل نشانگر سطح مهاجرت کلي پائين تري از حد مجاز استاندارد براي اين پلاستيکها ميباشد .

 

100صفحه فایل ورد (Word) فونت 14  قیمت 11000 تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید

 اگر مطلب مورد نظر خود را در این سایت پیدا نکردید میتوانید از قسمت سفارش پروژه جدید کار تحقیقی خود را به ما سفارش دهید