مشاهده / بستن موضوعات

تولید آدامس و انواع بیسکوییت در شرکت پارس مینو

777 بازدید

تولید آدامس و انواع بیسکوییت در شرکت پارس مینو

شركت صنعتي پارس مينو توليداتي چون انواع بيسكويت – انواع پفك – انواع شكلات – انواع آدامس – انواع ويفر و رنگارنگ – ويفر – پاستيل – محصولات رژيمي – محصولات پودري – تافي – اسنك – همچنين پم پلت محصول جديد مينو كه مدير توليد مهندس محتشمي مي باشد .

مسئولان واحد توليدي وكاركنان شيفت كاري قسمت هاي مختلف كارخانه :

نگهباني – آزمايشگاه هاي غذايي – واحد كنترل كيفيت – چاپخانه – انبارهاي مواداوليه و بسته بندي – تأسيسات برق – انبار لوازم فني – كارگاههاي توليدي – موتورخانه و ....

 

137 صفحه فونت 14 فایل ورد منابع دارد قیمت:8500 تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید 

انجام کلیه کارهای تحقیقاتی و پایان نامه در کوتاهترین زمان با موضوعات خاص شما. منتظر تماس شما هستیم

از ساعت 11 الی 19 روزهای کاری02166479693

 

 

 

 



خطوط توليد شير پاستوريزه و توانايی توليد شير استريل و پاستوريزه

دسته بندی: صنایع غذایی
473 بازدید

خطوط توليد شير پاستوريزه و توانايی توليد شير استريل وپاستوريزه

بهداشت ومیكروبیولوژی شیر- حمل ونقل – جمع آوری – ذخیره سازی لوازم وتجهیزات سرد كننده ها- ضوابط ومقررات وآیین نامه ها.  ساختمان وتجهیز كارخانه تولید شیر پاستوریزه

حفظ: فرآیند شیر برای پاستوریزه كردن – تحویل – توزین – خنك كردن و ذخیره – استاندارد كردن- پاستوریزه كردن هموژنیزه كردن – بسته بندی

نگهداری وتوزیع شیر پاستوریزه : خطوط فرآیند شیر استریل – شستشو وضد عفونی – لوازم وتجهیزات مورد نیاز – مواد مورد نیاز – نحوه شستشو – مكانهای قابل شستشو و غیره. انجام عملیات در كارخانه شیر استریل وپاستوریزه – جمع آوری – توزین كنترل لبنیات – شستشو وضد عفونی سالن وتجهیزات ذخیره سازی شیر پاستوریزه كردن واسترلیزه كردن – انجام آزمایشات لازم

سهم دامهای مختلف در تولید شیر: در حال حاضر %75 شیر تولید كشور از 5000000 تن در سال مربوط به شیر گاو حدود %23 گوسفند وبز وكمتر از %3 گاو میش در چهل سال گذشته هم به علت تاسیس دامداری های صنعتی ونیمه صنعتی كه تقریبا گاو نگهداری می شود وهم به علت تمایل دامداران برای تولید شیر ودر صد شیر گاو نسبت كل شیر تولید مرتبا روبه افزایش دارد.

 

114صفحه فونت 14 فایل ورد  قیمت:8500تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید 

انجام کلیه کارهای تحقیقاتی و پایان نامه در کوتاهترین زمان با موضوعات خاص شما. منتظر تماس شما هستیم

از ساعت 11 الی 19 روزهای کاری02166479693

 

 

 

 

 

 

 


تکنولوژی توليد ماکارونی

2102 بازدید

تکنولوژی توليد ماکارونی

 

توليد ماكاروني از يك ريشه تاريخي منشا مي گيرد اما به طور وسيع د رقرن بيستم با تغييرات اساسي  وارد بازار مصرف عمومي و تجارت گرديد در اوليل اين قرن و قبل از صنعتي شدن توليدات تهيه و توليد اين محصول بصورت خانگي و يا به مقادير کم ،درکارگاههاي کوچک انجام مي شود و در مجموع مقدار قابل توجهي را در بر نمي گرفت . طبق بررسي ، از سال 1850 ميلادي توليد بصورت ماشيني وصنعتي با ابداع و اختراع ماشين هاي پرس كننده خمير شروع شد مجموعه اي از اين ماشين آلات متشكل از يك سيستم ورز دهنده خمير (kneading device)با پيستون و سيلندر مربوطه و يك صفحه مشبك كه منتهي از يك مارپيچ بودند كارتوليد را در مقياس صنعتي شروع كردند .در آغاز قرن بيستم لوازم موجود براي ساخت ماكاروني شامل مخلوط كن و پرس و قفسه هاي مخصوص خشك كردن ساخته شدند در سال 1934 يك شركت فرانسوي كه قبلا اكسترودر هاي ساده مي ساخت سيستم پيوسته را جايگزين نمود و در همان سالها سوئيسي ها پرس هاي مداوم اتوماتيك را مورد بهره برداري قرار دادند امروزه اين ماشين آلات به سيستم هاي توليد پيوسته تبديل شده اند و مي توانند با ظرفيت هاي بسيار بالا كار كنند استفاده نيروي انساني براي اين سيستم ها نيز بسيار اندك است توليد در اين سيستم ها نيازمند دقت فراوان  و ماده اوليه همگون مي باشد .

 

 

120 صفحه فایل ورد (Word) فونت 14 منابع  دارد  قیمت 12000 تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید 

انجام کلیه کارهای تحقیقاتی و پایان نامه صنایع غذایی در کوتاهترین زمان با موضوعات خاص شما. منتظر تماس شما هستیم

از ساعت 11 الی 19 روزهای کاری02166479693

 


كاربرد ميكرو ارگانيزم‌ها در تهيه مواد لبنی

دسته بندی: صنایع غذایی
925 بازدید

كاربرد ميكرو ارگانيزم‌ها در تهيه مواد لبنی

 

شيرامولوسيون پيچيده‌اي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 5/3% پروتئين، 5/3% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزه‌هاي متفاوتي دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شير، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذايي بيشتر است. تخمير شير در شرايط دمايي مناسب صورت مي‌گيرد و بسته به نوع مخمر، نوع شير و شرايط فرايند محصولات متفاوت توليد مي‌شود. ارگانيزم‌هاي عمده‌اي كه شير را به محصولات لبني فرعي تبديل مي‌كنند، شامل لاكتوبا سيلوس‌ها و استرپتوكوكها هستند.

 

 

154 صفحه فایل ورد (Word) فونت 14  قیمت 7000 تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید

 اگر مطلب مورد نظر خود را در این سایت پیدا نکردید میتوانید از قسمت سفارش پروژه جدید کار تحقیقی خود را به ما سفارش دهید


پاورپوینت آلو

2394 بازدید

دربين ميوه های هسته دار، آلوها خيلی متنوع هستند. جنس prunus ، زير خانواده prunoideae ،خانواده Roseaceae تعداد كروموزوم پايه آلو X=8 طبقه بندی ارقام آلو براساس : 1) رابطه بين ظهور جوانه گل وجوانه برگ. 2) تعداد گل درهرجوانه . 3) قطر جام گل. 4) فاصله گلبرگ درجام گل 5) شكل گلبرگ. 6) شكل كاسه گل. 7) شكل كاسبرگ.پایان نامه دات کام

 

 

25 اسلاید عکس دارد مراحل رشد کاشت خواص و ... قیمت:4500 تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید

 اگر مطلب مورد نظر خود را در این سایت پیدا نکردید میتوانید از قسمت سفارش پروژه جدید کار تحقیقی خود را به ما سفارش دهید