فروشگاه

توضیحات

بیان مسئله  :

چربیها یکی ازعوامل تشکیل دهنده حیات حیوانی وگیاهی می باشند .دربدن حیوانات دریایی وخشکی مقداری چربی به عنوان ذخیره انرژی وجود دارد ودرهردانه وهسته گیاه مقدار چربی برای مرحله روئیدن  روئیدن ذخیره شده است .بنابراین می توان گفت که درهمه موجودات زنده چربی وجود دارد ولی دراین گزارش مطالبی مورد بحث وبررسی قرار میگیرد که روغن وچربی را نه فقط ازاین حیث بلکه به عنوان یک منبع انرژی که دارای ارزش تجارتی است وموضوع یکی از صنایع مهم کشوریعنی صنعت روغن نباتی ازجمله صنایع مادر واستراتژیک درهرکشوراست که اهمیت آن برهیچکس پوشیده نیست لذا بردانشجویان عزیزاست که درجهت سازندگی کشورعنایت ویژه ای نسبت به این گزارش داشته باشند.

 

سئوال اصلی تحقیق :

بررسی و چگونگی کنترل کیفیت در کارخانجات روغن نباتی چگونه می باشد ؟

آیا بررسی کنترل کیفیت تاثیر مستقیمی بروی بهبود تولیدات داخلی روغن نباتی دارد ؟

 

۷۴ صفحه فایل ورد (Word) فونت ۱۴ منابع دارد  

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید

 

 

فرضیه تحقیق :

کنترل کیفیت در کارخانه روغن نباتی تاثیر به سزایی در عملکرد کارخانه دارد .

بررسی کنترل کیفیت تاثیر مستقیمی بروی بهبود تولیدات داخلی روغن نباتی دارد .

روش تحقیق :

در این تحقیق از طریق طبقه بندی فیش های دسته بندی شده به بیان این مسئله پرداخته ام لذا از طریق تحلیلی توصیفی به بیان این مطلب پرداخته ام .

اهمیت خوراکی وتغذیه ای روغن :

چربیهامنبع تراکم انرژی درموادغذایی راتشکیل میدهندیک گرم چربی ۹کیلوکالری انرژی دربدن تامین مینماید .درمقایسه یک گرم مواد قندی (کربوهیدرات) ۴کیلوکالری انرژی تولید میکند.

درغذاهایی که چربی آنها مناسب است احساس سیری بیشتری نسبت به غذاها به مدت بیشتری درمعده ودستگاه گوارش باقی میمانند:بنابراین احساس گرسنگی دیرترپیدامیشود.

چربی فرم انرژی ذخیره دربدن هست که درواقع گرسنگی برای تامین انرژی لازم جهت ادامه اعمال حیاتی مورد استفاده قرار میگیرد .

چربیهاحمل کننده ویتامین های محلول درچربی یعنی ویتامینهای A.D.E.K  میباشند حذف کرده ومارگارین ،شیر،پنیر،وزرده تخم مرغ ازرژیم غذایی به معنی آن است که درتنظیم رژیم غذایی باید ازنقطه ازنظر تامین ویتامین Aازسایرمنابع غذایی دقت کافی به عمل آید.

اهمیت اقتصادی روغن:

کشورما ازنظر روغن نباتی بسیاردرمضیقه است ، درسالهای قبل میزان وابستگی به خارج ازکشورتامیزان ۹۹% بودوحالا تا۹۵%به خارج وابسته هستیم .

درحال حاضربراساس آخرین آمارغیررسمی کشورمابرای تامین روغن نباتی کشور به سالیانه۸۵۰هزارتن روغن نیازدارد که ازاین مقدار سهم تولید داخلی فقط۱۰۰هزارتن است وحدود ۷۵۰هزارتن ازخارج به کشوروارد میشود.ارزتخصیص یافته برای این سهم واردات روغن نباتی به حدود یک میلیارددلارمیرسدکه این رقم برایکشورمابسیارسنگین است .لذا همواره بایستی به فکرچاره بود تاباشناخت منابع داخلی وتوسعه کشت دانه های روغنی درداخل کشورحتی المقدرور ازمیزان واردات روغن نباتی ودرنتیجه وابستگی به خارج ازکشورکاسته گردد.

 

صنایع روغن نباتی درایران:

درحال حاضر تعداد ۱۴کارخانه روغن نباتی درایران وجود دارد که به امتصفیه وهیدروژناسیون مبادرت مینمایند.واحدهای تولیدی دیگری نیزوجود دارند که فقط تولید روغن مایع داشته وعمل هیدروژناسیون درآنهاصورت نمیگیرد.

از۱۴واحد تولید روغنهای نباتی هیدرورژنه ۹واحدآن درشهرهای شیراز ،کرمان، اصفهان ،نیشابور،بابل ،ورامین،ساری وگرج واقعند (شرکت روغن نباتی شیراز،کارخانه گلنام کرمان،شرکت نازاصفهان،کارخانه سه گل خراسان،کارخانه شکوفه بابل،کارخانه شماره یک ورامین،کشت وصنعت شمال،شماره ۱و۲وشرکت روغن نباتی جهان ) وپنج واحد آن درتهران واقعند .(شرکت صنعتی بهشر،شرکت روغن نباتی پارس،شرکت مارگارین کارخانه شماره ۲ورامی،شرکت کارخانجات تولیدی روغن نباتی ناب ).ازاین مجموع ،کارخانه شکوفه بابل مدت مدیدی است که تولید روغن نباتی جامد هئیدروژنه ند……………………………….

 

 

……………..

 

روغنهایی که برای صنایع غذایی استفاده میشود ازلحاظ بو محدودیت دارند .امروزه روی محصولات تمیز که بوی تازگی میدهند تاکید میشود بوی روغن دراثر روفاکتورکاملا“مختلف می باشد.

الف) بوی طبیعی وذاتی روغن وچربی

ب) بوی ناشی ازیکسری تغیرات بوجودآمده درروغن

واکنشهای باکتریایی ،هیدرولیزآنزیمی واکسیداسون توسط دوواکنش اتواکسید اسیون وفتو اکیهاسیونتغیرات شیمیایی هستند که ممکن است برروی بوی روغن تائثیر بگذارند .اگرروغنها وچربیها ازمواد اولیه باکیفیت وخوب تهیه شوند وبه طورصحیح تصفیه شوند ودرنگهداری آنها دقت کافی به عمل آید دلیلی وجود ندارد که باعث تائثیرات معکوس دربدی روغن شود.درحقیقت روغنها وچربیهای باکیفیت مناسب درغذاهای مختلف ازارزش ویژه ای برخوردار هستند وبوی اشتها آورآنها دراشتیاق به غذاتائثیردارد.درمرحله بی سعی میشود مواد بو یا وفرار لزروغن خارج شده وروغن حاصله بدون بووطعم خاص به دست مصرف کننده برسد اساس کاردستگاه بیبو برمبنای خروج مواد فرار وبئیا درحرارت نسبتا“ بالا وتحت خلامیباشد.این مواد فرار وبویا شامل ستونها ،آلوئیدها اسیدهای چرب سبک وسنگین هیدروکربن ها استرولها والکلهای سنگین وغیره استوبعلت خلا ورطوبت موجود درروغن خارج شده وبه استحکام روغن درمقابل هیدورولیز بالا میرود.کنترل میزان خلا درمرحله بیبوبسیارمهم است زیرا دراثرکاهش میزان خلا روغن داغ بااکسیژن هوا وارد واکنش شده وباعث اکسیداسیون سریع روغن ودرنتیجه بالارفتن اسید میشود همچنین همانگونه که ذکرشدباناکافی بودن میزان خلا ،رطوبت موجود درروغن کاملا“ خارج نشده وباعث هیدرولیز روغن ودرنتیجه اسیدهای چرب آزاد میگردد.بنابراین ازضروریات محل بیبوکردن خلا بالا وحرارت زیاد سیستم است .خلا در سیتم بیبو توسط جت های بخار وآب تامین شده ومیزان آن جهت عمل بی بولازم است .وجود سیتم بهم زن مناسب درزمان کاف جهت بی بوکردن بابالا بردن راندمان بیبو کمک میکند درمقابل فساد وبالا رفتن اکسیداسیون،پس ازاین مرحله زیاد میشود.دئوترم نام تجارتی مخلوط دوماده شیمیایی فنیل ودی فنیل اکسید است که نقطه جوش آن ۴۴۵۸٫F است .بخار اشباع نمی تواند چنین حرارت بالایی رایجاد نماید زیرابراساس جدول سایکرومتریک بااعمال فشار ISOPSIوحداکثر به ۳۶۶درجه سانتیگراد میرسد.سیتم دئوترم یک سیستم بسته حرارتی است که ماده اصلی توسط دمابه بخارتبدیل میشود وبخارات آن وارد لوله ها وکویل ها ی داخل سیتم بیبو میشودوسپس بخارات کندانس به مخزن برگشت داده میشود .بایستی حتما“این سیستم بسته باشد وهیچ گونه منفذی به داخل روغن وجود نداشته باشد . ازبخار اشباع جهت همزدن سیستم استفاده میشود.روغن بی بوشده به قسمت فیلتراسیون هدایت شده وضمن پایین آمدن حرارت ۷۰تا۸۰درجه سانتیگراد کاملا“ صاف میگردد .روغن پس ازاین مرحله آماده بسته بندی است .دربرخی کارخانجات روغن قبل از بیبو BLENDمیشود وپس ازصاف شدن بوگیری میگردد.

BLENDعبارت است از :مخلوط کردن دوروغن باتقطه ذوب متفاوت است .عملیات بی بوکردن بصورتهای مداوم ، نیمه مداوم انجام میشود.

سیستم مداوم FALLY CONTINUOUS DEDORIZING PFOCESS مدل سیستم بیبوکردن مداوم باکمی اختلاف نظیربرجهای تقطیر درصنعت نفت میباشد .

کنترل درمرحله بی بوکردن………………………….. 

 

 

بلافاصله بعد از پرداخت موفق لینک دانلود این پروژه فعال خواهد شد.

 

نقد وبررسی

نقد بررسی یافت نشد...

اولین نفر باشید که نقد و بررسی ارسال میکنید... “بررسی کنترل کیفیت در کارخانجات روغن نباتی”

بررسی کنترل کیفیت در کارخانجات روغن نباتی

0 نقد و بررسی
وضعیت کالا : موجود است.
شناسه محصول : 1452

قیمت : تومان9,800