فروشگاه

توضیحات

پروژه حسابداری شرکت لبنیات

شرکت فراورده های لبندیس  در سال ۱۳۷۵ تاسیس گردید که در موقعیت ۲۵ کیلومتری شیراز – سپیدان قرار گرفته است که در حدود ۳۰ نفر پرسنل دارد که حدود ۲۳ نفر در سالن تولید مشغول به کار هستند و حدود ۷ نفر مسئول کار های اداری هستند

تولیدات کارخانه و فرآیند تولید

انواع شیر : شیر کاکائو -شیر یارانه ای -و شیر مدارس و انواع ماست  که عبارتند از :

۱- ماست ۷۵۰ گرمی

۲- ماست یک کیلو هشتصد گرمی ویژه

۳- پنیر

۱-  ماست موسیر ۴۰۰ گرمی و خامه که در اندازه ۱۵۰ گرمی اولیه می شود و همچنین خامه فله ای برای مصارف دیگر تولید می شود .

همچمین دوغ در اندازه های ۱ لیتری ،۵/۱  لیتری ، ۲ لیتری و ۴ لیتری و ۵ لیتری و همچمین دوغ ۳۰۰ CC تولید می شود .

حال مروری داریم که بر کلیه قسمت کارخانه که درب ورودی کارخانه نگهبانی قرار دارد که در همان ردیف به ترتیب رختکن ، سرویس بهداشتی ، انبار ، قسمت اداری قرار دارد که این  قسمت ها از سالن تولید جداست……

 

۶۰صفحه فایل ورد (Word) فونت ۱۴ 

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید

 

 

پروژه حسابداری شرکت لبنیات

 

تحویل و توزین شیر :

شیر خام و قتی وارد کارخانه می شود که اولین مرحله آزمایش شیر است که توسط آزمایشگاه انجام می شود که اگر شیر از لحاظ فیزیکی وشیمیایی در حد خوب و مناسبی  بود سپس توزین می شود که معمولا قسمت

توزین یک اتاق حدود ۴*۳ متری است که حدود ۵/۱ متر از سالن تولیدپائین  تر از و اطراف آن به وسیله تور هایی گرفته شده است که یک درب کوچک دارد و معمولا به دلیل سهولت کار توزین ماشین های حمل شیر بیرون ازکار

خانه باسکول می شوند و قبض باسکول را تحویل می دهند وشیر را تخلیه می کنند پس از تخلیه شیر بیرون از کارخانه باسکول می شوند و قبض باسکول را تحویل می دهند و شیر را تخلیه می کند پس از تخلیه شیر

معمولا ماشین ها را با دست و آب و مواد شوینده می شویند .شیر تخلیه

نشده در حوضچه رو باز به وسیله یک پمپ به درون سالن تولید مکش می شود

پروژه حسابداری شرکت لبنیات

که در سر راه آن شیر خام قسمت توزین بین ۳ تا ۹/۳  درصد چربی دارد که شیر خام دارد بعد ا ز توزین  وارد سالن تولید می شود  که می توانداز

طریق لوله ها مستقیما به تانک ذخیره خام  منتقل شود ویا سیستم به

دستگاه سپراتور و خامه گیر منتقل شود  که پس از خامه گیری شیر پت چرخ  دوباره می تواند به تانک ذخیره خام و یا به پاستوریزاتور منتقل شود و یااینکه شیر مستقیما به پاستوریزاتورمنتقل شود که دمای شیر حدود ۴

درجه سانتی گراد می باشد .سپس شیر به دمای ۹۰ درجه می رسانند و نیم ساعت در همین دما نگه می دارند سپس شیر آب سرد را باز می کنند تا دما پائین آمده و به ۴۲ درجه برسد سپس استارتربه شیر اضافه می شود که درصد آن بسته به اینکه استارتر شیرین باشد   به ۲ درصد اضافه می شود سپس در همین دما شیر داد ظرف های بسته بندی پر کم از می

شود که اگر اسیدته ، استاد تر بالا باشد ماست کمی ترش می شود

. دیگر شل می شود و سفت می شود سپس وارد گرمخانه ۴۲ درجه

  می شود و حدود  ۲ تا ۴ ساعت در این دما باقی ماند و سپس وارد سرد خانه می شود که باید توجه داشت که شیر مود استفاده . اولین مرحله آزمایش

چربی و آنتی بیوتیک می شود و در نهایت ماست هم آزمایش اسیدته می شود .

سپراتور یا خام گیر :WESTFALIA

شیر پس  از توزین وارد دسپراتور می شود که معمولا شیر وارد پلیت

کولر و پاستوریزا سیون نمی شود . و در سر راه ورودی آن یک گوئل قرار

دارد که کار آن گرم کردن شیر حدود ۲۸ تا ۳۰ در زمستان و به ۲۵ تا ۲۷ درجه در تابستان می باشد.  که معمولا درکوئل از وسط کوئل رد می شود وبه

وسیله جهت بر  عکس آب و شیر حرارت د هی انجام می شود  که

سپس وارد سپراتور می شود که سپراتور از یک کاسه و ۶۶ صفحه تشکیل شده

است که دو خروجی خامه که درقسمت بالا رو خروجی شیر پس چرخ

که در پائین قرار دارد تشکیل شده است  که به وسیله قیفی که روی

آن قرار دارد شیر وارد دستگاه می شود و با چرخش صفحه ها خامه

گرفته می شود که سرعت چر خش   ۸۰۰۰ دور در دقیقه است .

که خامه گیر با یک موتور الکتریکی کار می کند که  ما دو نوذع خامه بر اساس میزان چربی داریم .

 ۱- خامه فله ای که برای تهیه کره و روغن به کار می رود که حدود ۵۸ تا ۶۰ درصد چربی دارد و ناروانی بالای دارد .

۱-  خامه صبحانه که حدود ۳۳ تا ۳۵ درصد چربی دارد خامه  صبحانه بعداز سپراتور وارد ظرف ۵۰۰ کیلویی می شود

و بعد وارد هموژن می شود که دمای ظرف ۵۰۰ کیلویی ۸۵ درجه  سانتی گراد است و ( نباید ) به ۹۰ درجه برسدو بعد  خامه به دستگاه بسته بندی متنقل می شود .

خط تولید ماست :

در خط تولید ماست شیر مورد استفاده وارد پاستوریزاتور می شود و چربی آن را استاندارد می کنند و برای انواع ماست ها متفاوت است.  مثلا اگر

چربی زیاد داشت شیر  پس چرخ  وارد پاستوریزاتور می کند اگر چربی کم داشت

چربی اضافه می کنید سپس  شیر وارد تانک ماست می شود که

۵۰۰ کیلویی ۲ تنی است که ساختاردو جداره ای دابا رد که بخار آب گرم شیر را گر م می کند سپس دردمای حدود ۳۷ درجه به شیر ماده خشک

اضافه می کنند که ماده خشک ما شیر خشک است که  حدود ۱ در صد اضافه می شد

و هم زده می شود . سپس شیر به دمای ۹۰ درجه می

پروژه حسابداری شرکت لبنیات

رسانند . و نیم ساعت در همین دما نگه می دارد سپس شیر آب سرد را باز می کنند تا دما پائین آمده و به ۴۲ درجه سانتی گراد برسد  سپس

استارتربه شیر اضافه شود که  درصد ان  بسته به ا اینکه استارتر ترش باشد حدود ۵/۱ درصد و استارتر  شیرین  باشد ۲ درصد اضافه می شود

سپس در همین دما شیر وارد  ظرف های بسته بندی پر کن اتوماتیک و دستی

می شود که اگر اسید یته استار تر  بالا باشد ماست کمی ترش می

شود ولی دیگر شل نمی شود وسفت می شود سپس  وارد گرمخانه ۴۲ درجه سانتی گراد  می شود و حدود ۲ تا ۵/۲ ساعت در این دما باقی می

ماند و سپس وارد سرد خانه می شود که باید توجه داشت که شیر مورد استفاده

رادر اولین مرحله آزمایش چربی و آنتی بیوتیک می شود و در نهایت ماست هم آزمایش اسیدیته می شود .

دوغ :

شیر مورد استفاده در تهیه دوغ نباید چربی داشته باشد که کلیه کار هایی

 

که برای تهیه ماست انجام می شد برای دوغ در مرحله ………..……

 

ارزش زمین کارخانه

مساحت کل زمین ۱۳۰۰۰ متر مربع است و هزینه هر متر مربع آن ۸۰۰۰۰ ریال است هزینه کل زمین معادل ۱۰۴۰۰۰۰۰۰۰ ریال می باشد.

هزینه ساختمان سازی

با توجه به جزئیات مندرج در جدول برآورد هزینه ساختمان سازی مبلغ ۲۴۸۷۰۰۰ ریال هزینه شده است.

جدول هزینه ساختمان سازی

هزینه کل(هزار ریال)

هزینه واحد(هزار ریال)

مساحت(متر مربع)

نوع ساختمان

ردیف

۱۲۰۰۰۰۰

۸۰۰

۱۵۰۰

سالن تولید

۱

۸۰۰۰۰

۸۰۰

۱۰۰

انبار مواد بسته بندی

۲

۲۰۰۰۰۰

۸۰۰

۲۵۰

انبار مواد اولیه

۳

۳۵۸۰۰۰

۱۱۰۰

۳۵۰

اداری,رفاهی

۴

۱۱۹۰۰۰

۷۰۰

۱۷۰

تاسیسات

۵

۴۵۰۰۰

۹۰۰

۵۰

آزمایشگاه

۶

۴۲۵۰۰

۸۵۰

۵۰

نگهبانی

۷

۶۰۰۰۰۰

۱۲۰۰

۵۰

سردخانه

۸

۲۱۰۴۵۰۰

_

۲۵۷۰

_

جمع

 

هزینه محوطه سازی

جمع هزینه های محوطه سازی معادل ۲۵۳۲۲۵۰۰۰ ریال می باشد.

۸-۲-۴ هزینه های قبل از بهره برداری

بر اساس جدول ذیل هزینه های قبل از بهره برداری معادل ۲۷۳۹۷۸۰۰۰ ریال می باشد.

جدول برآورد هزینه های قبل از بهره برداری

هزینه(هزار ریال)

شرح هزینه

ردیف

۵۴۶۷۶

هزینه مطالعات اولیه و دریافت مجوزها, ۱% سرمایه ثابت

۱

۲۷۸۶۴۶۱

هزینه ثبت قراردادها , معادل ۸% سرملیه در گردش

۲

۴۱۰۰۰

هزینه آموزش و راه اندازی آزمایشی

۳

۱۰۰۰۰

هزینه جاری طرح معادل ۲۰ ماه هر ماه ۱۰۰۰۰۰۰ ریال

۴

۱۰۱۲۲۴

سایر هزینه ها معادل ۵/۳ % فوق

۵

۲۹۹۳۳۶۱

_

جمع

۳-۴ برآورد دارایی های ثابت سرمایه در گردش , کل سرمایه گذاری , میزان و شرایط اخذ و پرداخت وام بانکی و هزینه های مربوط

 

 

 

 

 

 

برآورد سرمایه ثابت طرح :

سرمایه ثابت طرح به طریق ذیل محاسبه میشود

هزینه(هزار ریال)

شرح هزینه

ردیف

۱۰۴۰۰۰

قیمت زمین

۱

۲۵۳۲۲۵

محوطه سازی و دیوارکشی

۲

۲۱۰۴۵۰۰

ساختمان سازی

۳

۴۷۳۶۱۶

ماشین آلات تولیدی

۴

۱۶۵۰۲۳۷

تاسیسات عمومی

۵

۴۳۰۵۶

هزینه نصب و راه اندازی تجهیزات۱۰%

۶

۱۶۱۰۰

وسائل حمل و نقل

۷

۳۰۰۰۰

وسائل اداری

۸

۷۹۲۸۶۲

هزینه پیش بینی نشده ۵% اقلام فوق

۹

۲۹۹۳۳۶۱

هزینه های قبل از بهره برداری

۱۰

۸۴۶۰۹۵۷

جمع

بنابراین جمع دارائئ های ثابت ۸۴۶۰۹۵۷۰۰۰ ریال می باشد.

برآورد سرمایه در گردش

هزینه(هزار ریال)

شرح هزینه

ردیف

۲۷۸۶۴۶۱

هزینه تامین مواد اولیه برای ۴۵ روز

۱

۱۴۵۳۰۰۹

حقوق و دستمزد کارکنان معادل ۶۸ روز

۲

۴۲۵۲

هزینه انواع انرژی مورد نیاز برای ۶۵ روز

۳

۱۷۴۲۲۲۲

هزینه فروش به مدت ۲۰روز کار

۴

۲۹۹۲۹۷

سایر هزینه ها معاذل ۵% اقلام فوق

۵

۶۲۸۵۲۴۱

جمع

بنابراین سرمایه در گردش ۶۲۸۵۲۴۱۰۰۰ ریال می باشد.

 

کل سرمایه گذاری , مجموع سرمایه ثابت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

 

بلافاصله بعد از پرداخت موفق لینک دانلود این پروژه فعال خواهد شد.

 

 

نقد وبررسی

نقد بررسی یافت نشد...

اولین نفر باشید که نقد و بررسی ارسال میکنید... “پروژه حسابداری شرکت لبنیات”