فروشگاه

توضیحات

پروژه طرح توجیهی نصب و راه اندازی کارخانه کیک و کلوچه

 

از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب می نماید و در کنار اینها توجه به ذائقه مصرف کننندگان نیز حائز اهمیت می باشد در این طرح نیز تکنولوژی متداول تولید کیک وکلوچه استفاده شده است و قیمت تمام شده محصول براحتی قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی می باشد.

نقطه سربسر تولید:

در نقطه سربسر تولید در آمد حاصل ا زفروش معادل مجموع هزینه های ثابت و متغیر تولید خواهد بود

 

 

۵۲صفحه فایل ورد (Word) فونت ۱۴ منابع دارد قیمت ۶۹۰۰۰ تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید

 اگر مطلب مورد نظر خود را در این سایت پیدا نکردید میتوانید از قسمت سفارش پروژه جدید کار تحقیقی خود را به ما سفارش دهید

فپروژه طرح توجیهی نصب و راه اندازی کارخانه کیک و کلوچه

هزینه‏های متغیر+ هزینه های ثابت اولیه= درآمد حاصل از فروش

(مقدار تولید× هزینه متغیر واحد محصول) + هزینه ثابت سالانه= قیمت فروش واحد× مقدار تولید در نقطه سربسر

 نقطه سر بسر

تن۲۷۸ XC=

نقطه سربسر تولید معادل قریب۶/۵۵% ظرفیت تولید طرح می باشد که با توجه به سادگی تولید محصول و پائین بودن سطح پیچیدگی دستگاههای خط تولید که موجب سهولت نگهداری تعمیرات آنها می گردد. کارخانه قادر خواهد بود همواره در ظرفیتی بمراتب بالاتر از نقطه سربسر و درحد ظرفیت ۵۰۰ تن درسال کارکند.

نرخ بازدهی سرمایه:

سود ویژه کارخانه پس از کسر مالیات در سال اول سالانه۰۰۰/۶۱۶/۲۳ ریال و در سالهای بعد در جدول سود وزیان برآورده شده است. (بدیهی است با توجه به آئینامه های مالیات در هر

مقطع زمانی و در شرایط خاص مبلغ سود تغییر پیدا کند. ضمنا مالیات معادل ۲۰۵%  سود عملیاتی در نظر گرفته شده است)  و از طرفی با توجه به اینکه مبلغ سرمایه گذاری ثابت معادل ۴۱۷/۱۹۰/۶۴ ریال می باشد لذا نرخ برگشت سرمایه و مدت آن بشرح زیر محاسبه می‏شود.

 = نرخ برگشت سرمایه ثابت

  = نرخ برکشت سرمایه ثابت

                                    ۱

سال ۲/۳=۱۰۰*۱                           =مدت برگشت سرمایه

                          نرخ برگشت

ملاحظه می شود که سرمایه گذری ثابت طرح پس از ۲/۳ سال بر می گردد. وزمان برگشت با توجه به نوع کارخانه زمان مناسبی است و طرح از أین نظر دارای توجیه کافی است.

وابستگی طرح از نظر ماشین آلات به خارج و جود ندارد و فقط در صورتی که آرد وشکر را محصول وارداتی تصور کنیم کارخانه از نظر مواد اولیه به خارج وابسته است و دو قلم فوق الذکر نیز از سوی دولت وارد و در اختیار کارخانجات قرار داده می شود. و با فرض فوق می توان  گفت ارزش افزوده حاصل صدر صد در داخل کشور ایجاد می شود و سرمایه گذاری ثابت سرانه طرح ۷۲۴/۹۳۷/۴ ریال می باشد که حاکی از اشتغال زائی نسبتا خوب طرح می‏باشد.

جهت تکمیل بحث مربوط به توجیه اقتصادی طرح درصد ارزش افزوده از قیمت تمام شده نیز محاسبه می گردد.

      ۲۵۱۹۷۰۷۰      ارزش افزوده سالانه

۱۰۰*                =۱۰۰*                                              درصد ارزش افزوده از قیمت تمام شده محصول

     ۲۶۴۶۱۰۰۰۰             قیمت تمام شده محصول سالانه

۵/۹%= درصد ارزش افزوده از قیمت تمام شده محصول

 پائین بودن درصد ارزش افزوده حاکی از این مطلب است که قسمت اعظم بهای تمام شده محصول را مواد اولیه تشکیل دهنده محصول شامل می شود. و علیرغم سود آوری طرح ارزش افزوده طرح پایین است و جز ازجهت تامین تقاضا در جامعه به محصول تولیدی دلیل و توجیه اقتصادی دیگر برای احداث کارخانه تولید کیک و کلوچه در کشور وجود ندارد و بدلیل پائین بوده ازش افزوده و از طرفی بدلیل اینکه شکر و آرد که ماده اولیه اصلی کارخانه می باشد و وارداتی هستند صادرات این محصول نیز نمی تواند در اقتصاد کلان کشور تاثیر نسبی مثبت داشته باشد. و صادرات این محصول در واقع صادرات مجدد آرد وشکر وارداتی و انرژی ارزان می باشد که مقرن بصرفه نیست.

کیک وکلوچه که با توجه به سابقه دیرینه تولید آن استادکاران فراوانی در این زمینه تربیت شده اند. درحال حاضر با استفاده از ماشین آلات ساخت داخل بنحو مطلوبی در کارخانجات تولید کیک و کلوچه در سطح کشور تولید وعرضه  می شود. پروسه تولید کیک و کلوچه درصفحه

ضمیمه طرح نشان داده شده است کارگران مورد نیاز در هر قسمت در  داخل علامت       نشان داده شده است. تعداد کارگران که در طرح برآورده پیشنهاد  شده است حداکثر تعداد کارگران دو منظور یا چند منظوره ویا استفاده از اوقات خالی کارگران در کلیه مراحل خط تولید بنحو چشمگیری درهزینه های کارگری صرفه جوئی می نمایند. برای مثال معمولا از اوقات خالی اکثر کارگران برای الک کردن آرد استفاده میشود. لازم به توضیح است از آنجائیکه کارخانه دارای یکدستگاه فرمی باشد لذا در آن واحد فقط یک نوع محصول کیک یا کلوچه تولید می شود. کارگران خیمر گیر لول کن- شکل ده و برش – فروکنترل کیفیت- بسته بندی وکنترلر نهائی بطور .مشترک در تولید کیک و کلوچه کار می کنند.

نسبت دقیق مواد اولیه مصرفی در فرمول ساخت بصورت تجربی توسط مهندس صنایع غذائی تعیین و دستور کاربرآن اساس به کارگران داده می شود. نسبت مواد اولیه معرفی درصفحه ۹ جدول مواد داخلی داده شده است.

روش تولید:

پس از تهیه خمیر براساس فرمولاسیون مشخص خمیر پس از لول کردن و شکل دهی در اندازه ها و شکل های مشخص در آمده در داخل سینی هائی چیده می شود. سینی ها به داخل فر منتقل می شود و پس از اینکه عمل پخت در درجه حرارت ومدت معین انجام گرفت سینی ها از فر خارج شده و پس از سرد شدن  کیکها برروی نوار کاغذ سلفون که زیردستگاه دوخت حرارتی می گذرد قرار  داده می شود. و بدینوسیله کیک ها پس از گذشت از زیر دستگاه  دوخت حرارتی سلفون در داخل کاغذ سلفون بسته بندی می شود. کیکهائی که در داخل کاغذ سلفون بسته بندی شده در داخل کارتن۳ کیلوئی قرار داده شده و درب کارتن با چسب نوار کاغذی بسته میشود برای توزین محتوی هر کارتن ۳ کیلوئی از یک ترازوی معمولی استفاده می شود.

بسته بندی کلوچه نیز در داخل کاغذ سلفون انجام می گیرد ولی از جهت متفاوت بودن اندازه، کیک و کلوچه هنگام خرید دستگاهها می توان دوخت دو منظور سفارش  داد که برای بسته بندی کیک و کلوچه هر دو قابل تنظیم و استفاده باشد.

کلوچه که در کاغذ سلفون بسته بندی شده است در داخل کارتن ۳ کیلویی بسته بندی وبا چسب نواری کاغذی در بسته می شود.

با توجه به اینکه بسته بندی در داخل کارتن بصورت دستی، انجام می گیرد کیک و کلوچه هر دو می تواند در داخل کارتنهای بزرگتر یا کوچکتر که بصورت آماده خریداری می گردد بسته بندی شود.

برق:‍

برق مصرفی در کارخانه شامل برق مصرفی برای روشنائی ساختمان- روشنائی محوطه ومصرف برق ماشین آلات خواهد بود. توان مورد نیاز ………….

 سالهای بهر ه برداری

اقلام

سال اول

سال دوم

 سال سوم

سال چهارم

سال پنچم

ملاحظات

درصد وفروش

استفاده از ظرفیت

۹۰%

۱۰۰%

۱۰۰%

۱۰۰%

۱۰۰%

روش کل

سایر فروش

خالص

۲۹۲۵۰۰

۳۲۵۰۰۰

۳۲۵۰۰۰

۳۲۵۰۰۰

۳۲۵۰۰۰

۳۲۵۰۰۰

هزینه های تولید

مواد اولیه تولید

۲۲۶۲۰۶

۲۵۱۳۴۰

۲۵۱۳۴۰

۲۵۱۳۴۰

۲۵۱۳۴۰

۲۵۱۳۴۰

بسته بندی

۱۷۰۶۴

۱۸۹۶۰

۱۸۹۶۰

۱۸۹۶۰

۱۸۹۶۰

۱۸۹۶۰

حقوق،دستمزد ومزایا

۱۳۶۵۴

۱۴۶۵۲

۱۴۶۵۲

۱۴۶۵۲

۱۴۶۵۲

۱۴۶۵۲

انرژی(آب ،برق،سوخت)

۹۲۸

۹۸۲

۹۸۲

۹۸۲

۹۸۲

۹۸۲

تعمیر و نگهداری

۱۰۷۵

۱۱۹۴

۱۱۹۴

۱۱۹۴

۱۱۹۴

۱۱۹۴

استهلاک پیش بینی نشده

۴۹۵

۵۵۰

۵۵۰

۵۵۰

۵۵۰

۵۵۰

استهلاک ارزشهای ثابت

۲۵۱۰

۴۵۱۰

۴۵۱۰

۴۵۱۰

۴۵۱۰

۴۵۱۰

هزینه های تولید(ردیف ۵تا ۱۱)

۲۴۶۹۳۲

۲۹۲۱۹۰

۲۹۲۱۹۰

۲۹۲۱۹۰

۲۹۲۱۹۰

۲۹۲۱۹۰

موجودیها(ساخته وتهیه ساخته)

کالای فروش رفته

۳۲۶۹۸۲۴

۲۹۲۱۹۰

۲۹۲۱۹۰

۲۹۲۱۹۰

۲۹۲۱۹۰

۲۹۲۱۹۰

سودناویژه

۴۵۵۶۰۰

۳۲۸۱۰

۳۲۸۱۰

۳۲۸۱۰

۳۲۸۱۰

۳۲۸۱۰

هزینه های عملیات

هزینه‏های اداری و فروش

حمل‏ونقل‏و توزیع

هزینه‏های تحقیقاتی

هـ تسهیلاتی

۲۵۵۴۰

۳۲۸۱۰

۳۲۸۱۰

۳۲۸۱۰

۳۲۸۱۰

۳۲۸۱۰

هـ غیر عملیاتی

هـ قبل از بهره برداری

۱۶۰

۱۶۰

۱۶۰

۱۶۰

۱۶۰

۱۶۰

هـ تسهیلات بلند مدت

۲۷

۳۲۵۱

۳۲۵۱

۳۲۵۱

۴۲۶

هـ تسهیلات کوتاه مدت

۸۸۳

۶۶۰۰

۵۲۸۰

۴۵۶۰

۳۶۰۰

۲۱۶۰

هـ غیر عملیاتی کوتاه

۱۲۸۳

۱۰۱۱۱

۷۷۹۱

۶۰۷۱

۶۱۸۶

۲۲۲۰

مالیات۲۰% سود عملیاتی

۳۲۷۱

۲۲۶۹۹

۲۵۰۱۹

۲۶۷۳۹

۲۸۶۲۴

۳۰۴۹۰

۱۱

۴۵۶۲

۶۵۶۲

۶۵۶۲

۶۵۶۲

۶۵۶۲

سود ویژه از کسر مالیات

۲۳۶۰

۱۶۱۳۷

۱۸۶۵۷

۲۰۱۷۷

۲۲۰۶۲

۲۳۹۲۸

 

 

بلافاصله بعد از پرداخت موفق لینک دانلود این پروژه فعال خواهد شد.

قیمت اختصاصی و استثنایی این پروژه درپایان نامه دات کام : تنها , ۶۹۰۰ تومان

 

نقد وبررسی

نقد بررسی یافت نشد...

اولین نفر باشید که نقد و بررسی ارسال میکنید... “پروژه طرح توجیهی نصب و راه اندازی کارخانه کیک و کلوچه”

پروژه طرح توجیهی نصب و راه اندازی کارخانه کیک و کلوچه

0 نقد و بررسی
وضعیت کالا : موجود است.
شناسه محصول : 1354

قیمت : تومان69,000