فروشگاه

توضیحات

کارآموزی شرکت غذایی پیچک

در سال مالی ۱۳۸۱ هیئت مدیره شرکت با مطالعه وضعیت تولید و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن کشش بازار و با توجه به رهنمودهای مجمع عمومی عادی سال ۱۳۸۰ برنامه عملیاتی خود را در زمینه های تولید، فروش، نیروی انسانی و تأمین مالی تدوین نموده و علیرغم محدودیتهای شدید مالی، سعی شد تا حد امکان اهداف مورد نظر به اجرا درآورده شود.

با توجه به اینکه سال ۱۳۸۱ با زیان انتقالی از سال قبل آغاز گردیده هیئت مدیره تمهیداتی را در سال مالی مورد گزارش پیش بینی نمود تا ضمن سودآوری نمودن شرکت، برخی از اقدامات زیربنائی که لازمه تداوم فعالیت شرکت می باشند نیز صورت پذیرد. از آن جمله می توان به بازسازی سالن خوروش، اخذ نشان استاندارد برای چند نوع از محصولات و اخذ گواهی بین المللی برای رب گوچه فرنگی و ثبت افزایش سرمایه را خاطر نشان کرد. در این راستا همانگونه که صورتهای مالی سال مورد گزارش گواهی می دهد علاوه بر سودآوری شرکت به روش مویرگی اقدامات اساسی نیز با موفقیت به انجام رسید هیئت مدیره شرکت پیچک امید دارد با استمداد از درگاه احدیت و راهنمایی ارزنده مجمع محترم و پیشنهادات کارورزان عزیز به اهداف عالیه صاحبان محترم سهام و حداکثر سازی ارزش شرکت نائل گردد.

 

۵۵ صفحه فایل ورد (Word) فونت ۱۴  قیمت ۵۵۰۰ تومان

 

پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید

 

فهرست مطالب

عنوان                                                   صفحه

    1- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی                   1

۱-۱-تاریخچه                                         2

۲-۱-نمودار سازمانی                                       4

۳-۱-شرح مختصری از مکان کارآموزی                              5

    2- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی                 6

۱-۲- اصول و مبانی کلی حسابها                             7

۲-۲-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی                            7

۳-۲- کلیات تولید                                    8

۴-۲- اصول و عوامل قیمت تمام شده                              10

۵-۲- عوامل قیمت تمام شده                                 11

۱-۵-۲-مواد اولیه و بسته بندی اصلی                            12

۲-۵-۲-سربار(هزینه های تولید)                                 12

۶-۲-ضایعات تولیدی                                   14

۷-۲-مراکز هزینه                                     15

عنوان                                                   صفحه

۱-۷-۲-مراکز هزینه(دوایر) تولیدی                              15

۲-۷-۲-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی                            17

۸-۲-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها                         18

۹-۲-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات                       19

۱۰-۲-اصول و مبانی کلی روشها                              22

    3-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک ۲۳

۱-۳-فعالیت مالی                                     24

۱-۱-۳-دایره دریافت و پرداخت                              24

۲-۱-۳-دایره صدور اسناد و دفترداری                            26

۲-۳-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی)                   26

۳-۳-حسابها                                          27

۴-۳-روشها                                           27

۵-۳-توضیح فرم سند حسابداری                          28

۶-۳- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها                                        28

عنوان                                                   صفحه

۷-۳-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف                  30

۱-۷-۳-نحوه کنترل داخلی                                   31

۲-۷-۳-دریافتها                                           31

۸-۳-خلاصه اهم رویه های حسابداری                           32

۱-۸-۳-موجودی مواد و کالا                                  32

۹-۳-نسبتهای مالی                                    32

۱-۹-۳-نسبتهای نقدینگی                                    33

۲-۹-۳-نسبتهای سرمایه گذاری                               33

۳-۹-۳-نسبتهای سودآوری                               33

۱۰-۳-عملکرد مالی شرکت                               35

۱-۱۰-۳-سود و زیان                                   35

۲-۱۰-۳-ترازنامه                                     35

    4-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات                         36

۱-۴-انتقادات و پیشنهادات                                 37

    5-فصل پنجم:پیوست                                39

عنوان                                                   صفحه

۱-۵-فرم پیشرفت کارآموزی (فرم شماره ۱ و۲)

۲-۵-فرم پایان دوره کارآموزی

۳-۵-فرم شرح گزارش ماهانه

۴-۵-فرم نظرات و پیشنهادات

۵-۵-صورت هزینه تنخواه گردان

۶-۵-برگ پرداخت طی اسناد بهادار

۷-۵-عملکرد مالی شرکت (سود و زیان، ترازنامه)

۸-۵-نسبتهای مالی

۹-۵-نمودار مقدار واقعی فروش

۱۰-۵-فرم سند حسابداری

۱۱-۵-سر فصلهای حسابداری

 

 

 

 

فعالیت اصلی شرکت

موضوع فعالیت شرکت طبق ماده(۳) اساسنامه عبارت از تهیه و تولید انواع مواد غذایی عملیات دامداری، کشاورزی، باغداری، ساخت انواع کنسرو، غذاهای منجمد، ایجاد سردخانه جهت نگهداری فرآورده های فوق و میوه تازه و واردات ماشین آلات، مواد اولیه مورد نیاز شرکت و صادرات است.

به موجب پروانه بهره برداری شماره ۳۶۰۵۰۹ مورخ ۳۰/۱۲/۵۴ که توسط وزارت صنایع صادر شده، بهره برداری از کارخانه شرکت با ظرفیت ۱۸۰۰ تن در تاریخ ۳۰/۱۲/۵۴ آغاز شده است.

وضعیت اشتغال

متوسط تعداد کارکنان دائم و موقت طی سال به شرح زیر بوده است:

سال ۱۳۸۲              سال ۱۳۸۲

             نفر                   نفر

کارکنان دائم     85                   90

کارکنان موقت     35                   18 

             120                   108

 

مبنای تهیه صورتهای مالی

صورتهای مالی اساساً بر مبنای بهای تمام شده تاریخی تهیه و در مواد مقتضی از ارزشهای جاری نیز استفاده شده است.

 

۳-۱-شرح مختصری از مکان کارآموزی

مشخصات تولیدی شرکت:

تولیدات شرکت را محصولات غذایی و سبزیجات منجمد تشکیل می دهد که در بسته بندیهائی به صورت قوطی، شیشه و یا پلاستیک عرضه می گردد. این محصولات در حال حاضر شامل کنسرو (ماهی تن، خورشت قرمه سبزی، خورشت قیمه سیب زمینی، لوبیا چیتی با گوشت و سس، لوبیا سبز و نخود فرنگی) کمپوت، خیارشور، سس مایونز و انواع سبزیجات منجمد(باقلا و لوبیا سبز، نخود فرنگی، پیاز و بامیه) می باشد که به صورت مرحله ای و انبوه تولید می شوند.

اغلب محصولات به تبع مواد اولیه نیاز در ساخت آنها در فصلهای بخصوصی از سال تولید شده و طی سال به فروش می رسند در نتیجه برنامه ریزی خرید مواد اولیه مورد نیاز و عقد قراردادها در زمان مناسب و وجود سرمیاه در گردش کافی، از عوامل مهمی است که در میزان تولید محصولات دخالت مؤثر دارند.

عملیات تولیدی در پنج کارگاه تولیدی «تن ماهی»، «کنسروهای گوشتی»، «سبزیجات منجمد و کنسورهای غیر گوشتی»، «سس مایونز» و «همبرگر و کباب لوله ای» انجام می شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل دوم:

 

ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی

 

۱-۲-اصول و مبای کلی حسابها

اصول و اهداف کلی حسابها، ایجاد امکان طبقه بندی و تفکیک حسابها به منظور جمع آوری و کنترل اطلاعات و ارقام مالی و تهیه و ارائه گزارشات و اعمال کنترلهای داخلی می باشد. حسابهای شرکت با خصوصیات سادگی، سهولت و انعطاف پذیری طراحی خواهند سد به نحوی که بتوان علاوه بر محاسبات مربوط به تعیین قیمت تمام شده محصولات در مقاطع ضروری، قابلیت کنترل بر مواد مصرفی و هزینه ها و مغایرت مربوطه را امکانپذیر ساخت.

 

۲-۲-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی

حسابهای دارائیهای ثابت شرکت بر اساس نوع و یا داویر استفاده کننده تنظیم شده است. بر همین اساس وسائط نقلیه بر مبنای نوع و سایر دارائیهای ثابت بر اساس محل استقرار داویر استفاده کننده تفکیک گردیده اند. مظر به اینکه احتمال فقدان اطلاعات لازم در طبقه بندی دارایئاهای ثابت مطابق حسابهای تنظیمی در برخی از موارد وجود خواهد داشت لذا جهت هر یک از گروه دارائیها ثابت فوق که این احتمال وجود دارد یک حساب تحت عنوان «تفکیک نشده» ایجاد خواهد شد که این حساب تا هنگام تفکیک کامل آن گروه بر اساس طبقه بندی جدید مورد استفاده واقع میگردد………

 

کلیه کارت های عضو شبکه شتاب امکان پرداخت اینترنتی را دارند.

بلافاصله بعد از پرداخت موفق لینک دانلود این پروژه فعال خواهد شد.

قیمت اختصاصی و استثنایی این پروژه درپایان نامه دات کام : تنها , ۵۵۰۰ تومان

 

 

 

نقد وبررسی

نقد بررسی یافت نشد...

اولین نفر باشید که نقد و بررسی ارسال میکنید... “کارآموزی شرکت غذایی پیچک”

کارآموزی شرکت غذایی پیچک

0 نقد و بررسی
وضعیت کالا : موجود است.
شناسه محصول : 1195

قیمت : تومان5,500