توضیحات
تولید آدامس و انواع بیسکوییت در شرکت پارس مینو
شرکت صنعتی پارس مینو تولیداتی چون انواع بیسکویت – انواع پفک –
انواع شکلات – انواع آدامس – انواع ویفر و رنگارنگ – ویفر – پاستیل –
محصولات
رژیمی – محصولات پودری – تافی – اسنک – همچنین پم پلت محصول جدید مینو که مدیر تولید مهندس محتشمی می باشد .
مسئولان واحد تولیدی وکارکنان شیفت کاری قسمت های مختلف کارخانه :
نگهبانی – آزمایشگاه های غذایی – واحد کنترل کیفیت – چاپخانه
– انبارهای مواداولیه و بسته بندی – تأسیسات برق – انبار لوازم فنی – کارگاههای تولیدی – موتورخانه و ….
۱۳۷ صفحه فونت ۱۴ فایل ورد منابع دارد
پس از پرداخت آنلاین میتوانید فایل کامل این پروژه را دانلود کنید
فهرست فصل اول ۱- مقدمه ۵ – مسئولان واحد تولیدی و کارکنان
شیفت کاری قسمتهای مختلف کارخانه ۶ – چارت سازمانی ۷ – اهداف کارخانه ۹ –
ظرفیت تولید ۱۰ – تاریخچه کارخانه ۱۱ ۲- فلوچارت تولید ۱۳ ۳- مراحل تولید ۱۵ – مواد اولیه مورد استفاده در کارگاههای بیسکویت ، شکلات و آدامس ۱۵ –
تولید آدامس و انواع بیسکوییت در شرکت پارس مینو
دستگاه های مورد استفاده ۱۶ – مرحله بسته بندی ۱۷ – مراحل تولید آدامس
۱۷ – ویژگی ها و مشخصات بیسکویت ۲۱ – توضیحی در مورد کارگاه بیسکویت ۲۲ – فرایند تولید بیسکویت ترد ۲۵ – فرایند تولید بیسکویت پتی بور ۲۷ – فرایند تولید بیسکویت نارگیلی ۳۱ – حد مجاز آلودگی میکروبی در
نشاسته ۳۳ ویژگیهای میکروبی شیر خشک ۳۳ – ویژگی های میکروبیولوژی پودر
پنیر ۳۴ – حد مجاز آلودگی های میکروبی در پودر کاکائو ۳۴ – ویژگی های
میکروبیولوژی انواع آرد غلات پوست کنده و بلغور آنها ۳۵ – حد مجاز آلودگی
میکروبی پودر تخم مرغ ۳۵ – ویژگی های باکتریلوژی آب آشامیدنی ۳۶ – ویژگی
های میکروبیولوژیکی پفک ۳۶ – ویژگی های میکروبیولوژی پودر کیک نیمه آماده ۳۶
– ویژگی های میکروبیولوژیی فرآورده های بیسکویت ها و نان سوخاری ، شکلات
، آدامس ، ویفر و پاستیل ۳۷ – ویژگی های میکروبیولوژی آرد بادام زمینی
روغن گرفته ۳۸ – حد مجاز آلودگی های میکروبی آرد (پودر)نارگیل ۳۸ –
حد مجاز آلودگی های میکروبی پفک ۳۸ – خصوصیات ساختمانی کارخانه
۳۹ فصل دوم ۴۰ – آزمایشات شیمیایی که روی محصولات انجام می شود ۴۰ –
تولید آدامس و انواع بیسکوییت در شرکت پارس مینو
آزمایشات میکروبی که روی محصولات انجام می شود ۴۰ – دستورالعمل
روش آزمون اندازه گیری خاکستر آدامس . ۴۱ – دستورالعمل روش آزمون اندازه
گیری قندهای ساده در بیسکویت و کیک ۴۱ – دستورالعمل روش آزمون
خاکستر نامحلول در اسید ۴۴ – دستورالعمل روش آزمون اندازه گیری خاکستر کل
۴۵ – دستور العمل روش آزمون اندازه گیری چربی به روش سوکسله ۴۶
– دستورالعمل روش آزمون رطوبت پفک ۴۷ – دستور العمل روش آزمون درصد نمک
در پفک ۴۷ – دستور العمل روش آزمون ویسکوزیته شکلات ۴۸ – دستورالعمل روش آزمون حلالیت اسانس در آب و الکل ۴۸ – دستور العمل روش آزمون
اندازه گیری قند در آدامس و بیسکویت ۴۹ – دستور العمل روش اندازه گیری PH پفک و بیسکویت ۵۰ – دستور العمل روش آزمون تعیین اندازه ذرات ۵۱ –
دستورالعمل روش آزمون اندازه گیری رطوبت آدامس ۵۱ – دستور العمل روش
آزمون اندازه گیری اندیس ید روغن ها و چربی ها ۵۲ – دستور العمل روش
آزمون اسیدیته روغنها ۵۳ – آزمایشات میکروبی ۵۵ – روش آزمون شناسایی و شمارش آنترو باکتر یاسه ۵۵ – روش آزمون جستجو وشمارش قارچها (کپک
تولید آدامس و انواع بیسکوییت در شرکت پارس مینو
ها و مخمرها ) ۵۷ – روش آزمون جستجو اشرشیاکلی یا ایکولای ۵۸ –
شرایط انبارداری ۵۹ – تصفیه فاضلاب ۶۱ فصل سوم ۶۳ – موقعیت شغلی کارآموز ۶۳
– امور جاری در دست اقدام کارخانه ۶۳ – محاسن و معایت کارخانه ۶۳
فصل چهارم ۶۵ – نتیجه گیری ۶۵ – پیشنهاداتی در رابطه با بهبود وضعیت کارخانه
متن پروژه:
شرکت صنعتی پارس مینو در سال ۱۳۳۸ تأسیس و در خلال ۴۳ سال حیات صنعتی
در تمام عرصه ها رشد و توسعه نمود . شرکت پارس مینو از آغاز فعالیت نقش
پیشتاز را در صنعت غذایی حفظ نموده و الگوی سایر واحدهای صنعتی بوده است .
نام و نشان مینو سالهاست که در بازارهای کشورهای مختلف حضور دارد و
صادرات ما در این عرصه قابل توجه است . پارس مینو در گروههای غذایی
(بیسکویت ، شکلات ، آدامس ، ویفر ، پفک ، پاستیل ، شربت و ژله ) ، دارویی
و آرایشی و بهداشتی فعال است و با بیش از ۴۵ قلم محصول غذایی و ۳۷
قلم محصول دارویی و ۶ قلم محصول آرایشی و بهداشتی در جهت تولید محصولات جدید کوشا است .
شرکت شوکو پارس :
شرکت شوکو پارس از سال ۱۳۴۱ شمسی فعالیت خود را شروع و در حال
حاضر یکی از پیشروان صنعت مواد غذایی ایران خصوصاً در تولید انواع شکلات
، بستنی زمستانی ، شربت از کنستانتره طبیعی میوه ، انواع محصولات
پودری ، محصولات بدون قند ، ویفر ، آدامس ، تافی و آبنبات می باشد .
شرکت شوکو پارس از شروع فعالیت با بهره گیری از تخصص و توانمندی
۴۰۰ نفر پرسنل خود که اصلی ترین سرمایه شرکت می باشند تولید محصولات متنوع با بالاترین کیفیت را در سر لوحه کار خود قرار داده است .
شرکت شوکو پارس با تولیدی معادل ۳۰۰۰۰ تن در سال یکی از بزرگترین تولید
کنندگان شیرینی و شکلات بوده و از سال ۱۳۷۷ با بکارگیری سیستم
مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۱ ارتقاء پیوسته کیفیت ، تنوع ، بیش از پیش و نوآوری محصولات ، تلاش در جهت دستیابی بیشتر به بازارهای خارج را آغاز نموده است .
شرکت قاسم ایران
شرکت قاسم ایران در سال ۱۳۶۳ به منظور انجام امور بازرگانی صادرات و واردات
و ارائه خدمات پخش و توزیع محصولات غذایی ، دارویی ، بهداشتی و آرایشی
تأسیس گردیده است . این شرکت با دارا بودن ۲۳ شعبه در شهرهای مرکزی و مهم کشور ۱۲۵۰ نفر نیروی انسانی متخصص و مجرب حدود
تولید آدامس و انواع بیسکوییت در شرکت پارس مینو
۱۲۰٫۰۰۰ متر مربع انبار و ساختمانهای اداری و ناوگان حمل و نقل با ۲۲۵ دستگاه
تریلی کامیون و کامیونت در امر توزیع محصولات مینو و سایر محصولات غذایی ،دارویی ، بهداشتی و آرایشی و همچنین انواع شیر خشک و غذای کودک فعالیت می نمایند .
شرکت قاسم ایران مفتخر است که با بهره گیری از رایانه ها و تجهیزات سخت افزار
و نرم افزاری ویژه و دارا بودن شبکه اطلاع رسانی سراسری به
کلیه تعاونیهای مصرف ، فروشگاههای زنجیره ای بزرگ ، کلیه داروخانه ها و مراکز درمانی و همچنین حدود ۳۰٫۰۰۰ سوپرمارکت خواربارفروشی ، قنادی و … ارائه خدمات نموده و همواره در جهت کسب رضایت بیشتر مشتریان خود کوشا بوده است.
مواد اولیه مورد استفاده در کارگاه های بیسکویت ، شکلات و آدامس شرکت پارس مینو
آب ، اتولاسیت ، اسانس های پرتقالی ، دارچین ، اسید سیتریک …….
فرآیند تولید بیسکویت ترد :
مواد اولیه تولید خمیر بیسکویت ترد :
آرد گندم – روغن نباتی – بی کربنات های آمونیوم و سدیم – شربت اینورت – عصاره مالت –
نمک طعام – آب – اتولاسیت – شیرخشک – متابی سولفیت سدیم یا انیدرید سولفورو
تهیه خمیر …..
آزمایشات میکروبی
آنتروباکتریاسه – اشرشیاکلی – سالمونلا- استافیلوکوکوس اورئوس – کپک – مخمر
– کلستریدیوم بوتولینوم – کلستریدیوم پرفرانژنس – باسیلوس سرئوس – کلی فرم
مواد اولیه مورد تأیید به قسمت تولید ارسال شده و بعد از تولید محصول
و بسته بندی به انبارهایی که درجه رطوبت و دمای آن تحت کنترل می باشد ارسال می گردد . سپس به واحد فروش ارسال و به بازار منتقل می شود ………….
تصفیه فاضلاب شرکت پارس مینو :
کارهایی که در این سیستم قرار است به انجام برسد به شرح زیر می باشد :
چون مواد آلی فاضلابها منبع غذائی میکروارگانیسم ها هستند ، تماس
فاضلاب با تعداد بسیار زیادی میکروارگانیسم اساس جریانهای تصفیه
زیستی است تا آلوده کننده ها در زمان کوتاهی از آب حذف شوند . شرایط محیطی مانند اکسیژن ، مواد غذایی معدنی ، PH و حرارت باید در حدی نگه داشته
تولید آدامس و انواع بیسکوییت در شرکت پارس مینو
شوند تا رشد میکروب ها به خوبی انجام گیرد . بعد از جدا کردن آلوده کننده
های آلی ، میکروبها از فاضلاب جدا شده و به حوضچه تصفیه
بازگردانده می شوند و آب تصفیه شده تخلیه می گردد …………………….
بلافاصله بعد از پرداخت موفق میتوانید فایل کامل این پروژه را با سرعت و امنیت دانلود کنید
اولین نفر باشید که نقد و بررسی ارسال میکنید... “تولید آدامس و انواع بیسکوییت در شرکت پارس مینو”
تولید آدامس و انواع بیسکوییت در شرکت پارس مینو
تولید آدامس و انواع بیسکوییت در شرکت پارس مینو
قیمت : تومان166,500
نقد وبررسی
نقد بررسی یافت نشد...